Details, fictie en drinkfles met logo

3. Bewustwording creëren over de impact met single-use kunststof afval en personen inspireren teneinde alleen een variatie in gang te zetten.

Wij opweg helpen u dan ook met genoegen. Mocht u vragen hebben over een product ofwel opdruk. Neem dan contact op met de klantenservice.

Op een hoogte blijven? Schrijf u dan ook in voor de nieuwsbrief en ontvang € 10 korting op uw volgende aanschaf.

Help jij verder mee om de aardbol een stukje schoner te produceren en te ontdoen van plastic ? Via minder, heel wat minder eenmalige kunststof waterflesjes te aankopen ! ( wij benutten / consumeren 500.000 eenmalige kunststof louter al in Holland ) Via een Dopper met te schaffen help jij er zeker voor.

Veelal kunnen wij een spoedlevering nóg ons dag voorheen bezorgen. Of wil je begrijpen ofwel het lukt om binnen je budget flesjes water te bedrukken? Of jouw meteen kiest wegens flesje drukken of flesjes bedrukken. Wij geven je met genoegen breedvoerig raadgeving!

Een Nike 710 ml Core Hydro Flow bidon is geschapen over duurzaam Tritan™ materiaal en bezit ons lekvrij flip-topdeksel die je betreffende één druk op ons knop kan openen, zodat je eenvoudig jouw dorst kunt lessen.

Ook staat daar zo altijd ons product met je bedrijfslogo ofwel bedrijfsnaam, in fullcolour of gegraveerd, op tafel. Aantrekkelijke exposure onder zowel je spelers wanneer een ieder welke ernaast zit!

De Dopper Carrier is perfect vanwege lieden welke dikwijls onderweg bestaan. Betreffende die accessoire mag je je Dopper overal mee naartoe nemen en onder andere met jouw broek, zak ofwel fiets haken.

Een leerlingen en hun ouders moeten echt verrast bestaan door de drinkfles met benaming. Voor een beurs of more info open dag kunt u juist alweer ons drinkbeker drukken betreffende de logo, waardoor die overal retour komt. Een opties wegens witte drinkflessen bestaan eindeloos.

Op een hoogte blijven met acties, kortingen en verdere ? Schrijf u dan ook in wegens de nieuwsbrief en krijg € 10 korting op de volgende aankoop.

U dan ook betaald bij het iedere keer een scherpe verkoopprijs. Wanneer u dan ook dus vlug Tacx bidons wilt drukken, bent u dan ook bij het juiste geschikte adres. We zorgen voor een goed product waar u dan ook veel plezier aan zal ervaren.

Dopper Original Een pluim voor je! Hartelijk bedank vanwege jullie tijd en aandacht teneinde de juiste selectie te kunnen maken wegens dit logo op de Dopper en een snelheid om tijdig het cadeau wegens onze medewerkers op een "dag van een thuiszorg" te verwezenlijken.

Draai een bovenkant betreffende dit flesje en je hebt een bekertje! Echt proper te maken omdat jouw de fles in 3 onderdelen los kan halen.

Een Nike 3 l HyperFuel bidon bezit een lekvrij ventiel en knijpbare constructie om eenvoudig je dorst te lessen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *